EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Uzunköprü M. Arif Dilmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Gençlik Turnuvası kapsamında okulumuz erkek Dart takımı ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Güzide ERKOL'u tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Yaren Özdeş tarafından okula bağlılığı artırmak için Ortak Özelliklerimiz etkinligi gerçekleştirilmiştir.

May

Ulusları yükselten kitaplardır.Kütüphaneler Haftası kapsamında Uzunköprü İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

May

Okul tanıtımı kapsamında Çöpköy Ortaokulunu ziyaret ettik.Bizi güler yüzle karşılayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kariyer Günleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile buluşan Uzunköprü Sanayi ve Ticaret Odası Üyesi Özge Ergen'e teşekkür ederiz.

May

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103.yılını okulumuzda çoşku ile kutladık.Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.